Klippeværktøj windows 10 download

Brug af Klippeværktøj til at hente skærmbilleder

Åbn Klippeværktøj. I Windows 10. Vælg Start, angiv klippeværktøjet, og vælg derefter Klippeværktøj fra resultaterne.

Åbn klippeværktøjet, og tag et skærmbillede – Microsoft Support

Åbn klippeværktøjet, og tag et skærmbillede · Tryk på Windows-tasten + Skift + S. Skrivebordet bliver mørkere, når du vælger et område til skærmbilledet.

40 fantastiske programmer til screen capture – Download.dk

40 fantastiske programmer til screen capture

Sniptool er et super smart program til Windows, som man kan bruge til at gemme og redigere skærmbilleder med. Man kan også optage videoer af sin skærm.

Vælg og download gratis et eller flere programmer til screen capture her. Så kan du let tage smarte screenshots og optage, hvad der foregår på din skærm.

Sådan laver du skærmklip i Windows 10 med “Klip og Skitser”

Sådan tager du skærmklip i Windows 10 – Officekursus.dk

I videoen guider vi dig til, hvordan du let kan tage skærmklip af en større eller mindre del af skærmen med værktøjet Klip og Skitser i Windows 10.

Har du brug for at tage et skærmklip af din skærm? Vi giver dig et nemt alternativ til PrintScreen-knappen med værktøjet Klip og Skitser i Windows 10.

Windows klippeværktøj kan kopiere et skærmudsnit

Klippeværktøj i Windows kan kopiere et udsnit af dit skærmbillede

Med Windows klippeværktøj kan du kopiere en del af en internetside, eller en del af et dokument, og gemme udsnittet som et billede.

Sådan kopiere du nemt et udsnit af skærmen med Windows 7 klippeværktøj. Klip hvad som helst på din skærm og sæt det ind hvor du ønsker

Et godt klippeværktøj i Windows – Alt-til-Windows.dk

17. apr. 2020 — I Windows 10 har Microsoft udviklet et genialt klippeværktøj som app, hvor man kan kopiere lige det man ønsker og man kan indstille det på …

Læs om: “Et godt klippeværktøj i Windows” – Altid det nyeste om Windows 10, Office 365, software og gaming.

Snipping Tool (Snip & Sketch) Download for Windows 10/11 PC

for 6 dage siden — This snipping tool free download guide teaches you how to download Snipping Tool (Snip & Sketch) for Windows 10/11 and use it to capture …

This snipping tool free download guide teaches you how to download Snipping Tool (Snip & Sketch) for Windows 10/11 and use it to capture screenshots on your PC.

Top 9 skærmbillede-værktøjer til rådighed til Windows 10/8/7 …

Top 9 skærmbillede-værktøjer til rådighed til Windows 10/8/7 / XP / Vista

8. maj 2020 — Tag skærmbilleder på Windows 10/8/7 med et enkelt klik. … Top 2: Klippeværktøj … Gratis at bruge på Windows 10 uden download.

Ønsker at tage et skærmbillede på pc, men har ikke det rigtige værktøj? Her er en topliste over 9 bedste skærmbillede-værktøjer til computere, der kører Windows 10/8/7 / XP / Vista.

Klip og skitse – Support pc og andet

Klip og skitse – Support pc og andet

Fra og med Windows 10 1809 har Microsoft introduceret en ny app kaldet “Klip og skitse”, som på sigt erstatter det populære Klippeværktøj.

Forbedringer i Windows 10, som du må og skal kende – Duka

Forbedringer i Windows10 som du må og skal kende

Et andet genialt redskab i Windows 10 er det nye ”klippeværktøj,” der er i samme boldgade som Windows … og download filer i takt med, at du bruger dem.

Windows laver løbende funktionsopdateringer. De kan gøre din hverdag mere fleksibel og enkel, hvis du bruger computeren meget.

Keywords: klippeværktøj windows 10 download